Het was een kalme competitieronde afgelopen vrijdag in de ZZD! Het Dutch Open werd in Assen gespeeld, en veel darters waren daar aanwezig.

In de hoofdklasse won DVU ’72’ van PV Darts. Het team van Ht Snijder speelde een goede wedstrijd en wist het de ervaren jongens van ’72’ verdraait moeilijk te maken!

Twee 100+ finishes voor de PV Darters Jan Woord en HT zelf, waren hier het bewijs van. Maartendirk Woord wist 3x 180 te prikken voor het team van Maarten Jan Harmen Meun. Het werd 4-3 in het voordeel van ’72’.

Jas ‘m erin was wel volledig van de partij. Ze traden aan tegen Flying Darts die nieuweling Teun Korf op het formulier had staan. Qua darten draait de Urker al een tijdje mee, nu onderdeeel van het team van Jan Sinke. Het mocht, ondanks dat Korf het enige punt pakte (single), niet resulteren in een verassing: 6-1 voor het team van Lub Wakker Schilderwerken die de tweede plek hiermee verstevigde.

Varia Vis wint 6-0 door afwezigheid van Dart zo en doende. De Skipper moest op bezoek bij Lucky Dart. Beide teams kozen voor een anderde wedstrijddatum.

In de Overgangsklasse slechts één wedstrijd. De rest was verplaatst. De Groene Rakkers maakten korte mette met Het Lamme Handje. Het werd 6-1. Enige punt kwam op naam van Jan Schakel die Evert Dunnink wist te verslaan met 3-1.

Aankomende vrijdag is het weer volle bak!