Dat kan in de dartarena van DVU De Rake Gooier. Daar wordt namelijk de 11e ronde van de Zuiderzee divisie afgewerkt!
Ligt een beetje aan de uitslag of het lachen wordt, of brullen bij verlies trouwens…

PV Darts ontvangt De Gebroeders Meun.
De Darters van PV zijn nog opzoek naar de eerste winstpartij. Als het aan captain HT Snijder ligt, wordt dit tegen het team van captain opper Meun Jacob. Het zal overigens een flinke klus voor Snijder en consorten worden omdat de eerste ontmoeting met 7-0 naar De Gebroeders Meun ging.

Dart zo en doende ziet DVU ’72’ tegenover zich. Interessante pot voor de neutrale toeschouwer. Het team van Marco Hoorn staat ondertussen in de gevarenzone. Wel geeft de stand een vertekend beeld omdat het team twee potten achterloopt. ’72’ staat op een gedeelde 3e plek. Wil de ploeg van Maarten Jan Harmen Meun deze plek uiteindelijk veiligstellen moeten er vandaag flink punten gepakt worden.

Lucky Darts gaat op bezoek bij Jan Sinke’s Flying Darts-Azureseafood. Teamnaam is een hele mond vol, nu nog de volle buit. Flying Darts zoekt namelijk de aansluiting met de top waaronder de tegenstander behoort. De ploeg van Albert Jansen staat namelijk op plek drie, gelijk met ’72’. Al met al een mooi programma in de Hoofdklasse vanavond!

In de Overgangsklasse is het nog steeds mega spannend. Jas ‘m erin 2.0 ontvangt De Groende Rakkers van Evert Dunnink. Ploeg van laatstgenoemde is in de race voor de titel dus wordt het een interessante pot voor koploper Vlak en strak. Ze treden zelf aan tegen De Lamme Handjes. Kan het team van Erwin de Ruijter stunten? Waarschijnlijk niet, maar een hoop gezelligheid doet leven.

DVU 2.0 gaat ook laten zien wat het kan. Ze zien de lantaarndrager het 4e Pijltje verschijnen. Middenmoter 2.0 is op zoek naar de top drie en kan vanavond goede zaken doen. We zullen zien of lachen of brullen wordt.