De Skipper versterkte afgelopen competitieronde de koppositie in de Hoofdklasse! ze versloegen Varia Vis met 6-1. Jas ‘m erin was vrij, terwijl de nummer 3 onderuit ging tegen Dart zo en doende. Het team van Marco hoorn won een verhitte strijd met 4-3 van DVU ’72’.
Lucky Darts liet punten liggen. Tegenstander Flying Darts was met 5-2 te sterk waardoor de middenmoot weer dichter bij elkaar komt. Cafetaria Gebroeders Meun won met 5-2 hekkensluiter PV Darts waardoor plek 5 bereikt wordt.

In de Overgangsklasse was een varassing te zien! De Groene Rakkers verslikten zich in Jas ‘m erin 2.0. Jas ‘m erinner Rico kreeg de zaakjes op orde nadat er tegen een 3-0 achterstand aangekeken werd. De Rakkers werden met 4-3 verslagen.
Kostbaar puntverlies dus voor de koploper. Ze zagen Vlak en strak flink naderen doordat het team van Gerrit van den Berg met 7-0 van de Lamme Handjes won. Nummer laatst, het 4e pijltje, wist twee punten af te snoepen van DVU 2.0 die hiermee wel de derde plek verstevigde: 5-2.