Speelronde 12 staat op het programma in de ZZD competitie! Stuk voor stuk staan er weer mooie partijen op de rol.

Zo zien we de stevige koploper De Skipper op bezoek gaan bij DVU ’72’. Het moet gek lopen als de ploeg van Danny Mazereeuw zich aan het einde van het seizoen géén captain kan noemen. Toch zal het ’72’ van Maarten Meun alles uit de kast halen om de volle winst naar zich toe te halen. Een beetje ‘skipperen’ is dus geen optie voor ’72’.
Jas ‘m erin staat tegenover de mannen van Albert Jansen: Lucky Darts, ze zijn te vinden op een mooie 4e plek, en die plek wil de ploeg van kopman Pieter Baarssen natuurlijk behouden of zelfs overtreffen. Nummer twee Jas ‘m erin gaat natuurlijk voor zoveel mogelijk punten om aansluiting met de koploper te zoeken.
Verder zijn de partijen tussen Cafetaria Meun en Dart zo en doende en Varia vis tegen Flying Darts echt de moeite waard om te volgen!

In de Overgangsklasse is de strijd nog lang niet gestreden. Koploper De Groene Rakkers ontvangt KJAP. De ploeg van AP Woord is niet te onderschatten, terwijl Evert Dunnink de uitglijder van vorige week natuurlijk wil wegspoelen met een flinke winstpartij. Nummer twee Vlak en Strak ontvangt de ploeg die voor dat verlies van De Groenen zorgde: Jas ‘m erin 2.0 (4-3). De ploeg van Gerrit van den Berg is dus gewaarschuwd voor de mannen van Rico. Verder mag Flevofreight het 4e pijltje proberen te verslaan. De eerste ontmoeting zorgde voor de eerste en laatste winstpot van Het 4e pijltje tot nu toe (5-2). Dus ook hier staat het één en ander op het spel!

De wedstrijden starten aanstaande vrijdag om 20:00 uur in de Dartarena van DVU: staartweg 24c.