Vanavond staan de kwartfinales van de ZZD bekercompetitie op het programma! Het beloven een stel mooie dartpotten te worden zeg. 😍

In het eerste deel zien we Stucadoorsbedrijf Vlak en Strak het opnemen tegen Flevofreight (FlevoPallets.nl). De schilders tegen de vrachtwagenchaufeurs als het ware. Het blijft een bekerwedstrijd, dus er is niets te zeggen over een mogelijke uitslag!

Luky Darts is goede subtopper in de Hoofdklasse. Dart zo en doende, vlak daaronder, zal dus alle zeilen bij moeten zetten om de mannen van Albert Jansen te verslaan. Captain Marco Hoorn heeft meester strateeg Dirk Schenk in zijn team, terwijl Jansen over de fanatieke en geslepen Pieter Baarssen kan beschikken. Ingrediënten voor misschien wel de mooiste pot van vanavond.

In het onderste deel van het schema zien we Jas ‘m erin tegen De Skipper. Vorige week was het de Skipper die won in de onderlinge confrontatie voor de reguliere competitie. Zal het nu andersom zijn? Als het aan Gerrit Maarten Vrolijk ligt is dit de prijs waar dit seizoen voor gestreden gaat worden. We gaan het zien!

Dan Cupfighter DVU ’72’. Het team van Maarten Jan Harmen Meun heeft al vele bekers in de prijzenkast staan als het om de Cup gaat. Ervaring genoeg dus kunnen we stellen. Echter, KJAP weet niet echt wat verliezen is. In de Overgangsklasse verloor het team van AP Woord slechts één maal tot nu toe dit seizoen. Ook dit wordt dus een interessante dartsport voor de neutrale toeschouwer.

Wat deze toeschouwer alleen moet weten is dat de zaal om 19:00 uur los gaat, terwijl de kwartfinales om 20:00 uur starten. Er wordt gespeeld volgens het Hoofdklasse wedstrijdformulier. 🎯

Alle teams alvast succes!

Schema deel 1:
Vlak en Strak vs Flevofreight
Lucky Darts vs Dart zo en doende

Schema deel 2:
Jas ‘m erin vs De Skipper
D.V.U. ’72’ vs KJAP