Vanavond mag koploper De Skipper in de Hoofdklasse aantreden tegen Dart zo en doende. De mannen van Danny Mazereeuw zijn zo goed als kampioen, maar voor Marco Hoorn en co staat er nog wel wat op het spel: directe degradatie ontlopen.
Lucky Darts ontvangt het aangeschoten DVU ’72.’ De ploeg van Maarten Meun verloor 5(!) wedstrijdn op rij, en dat zijn ze niet gewend in kamp ’72’. Het gonst in de wandelgangen, is het team in een crisis? Lucky darts zal bloed ruiken. Team Albert Jansen zal zich vanavond dus niet zonder slag of stoot naar de slachtbank laten leiden!
Mooie pot op papier is Jas ‘m erin vs Cafetaria Meun. We kunnen wel weer snack-geralateerde zaken noemen, maar laten we het niet emotioneel maken! In de beker was het al een spannende pot, nu zal captain Jacob Meun ook alles uit de kast halen om het de sterke nummer twee moeilijk te maken.
Flying Darts van Jan Sinke ziet PV Darts tegenover zich. De PV werd afglopen week weer met de neus op de feiten gedrukt. De Skipper maakte gehakt van het jonge team onder leiding van HT Snijder. Nu wacht dus de nummer 4 Flying Darts.

De nummers één en twee zijn vrij in de Overgangsklasse. Nummer drie, DVU 2.0 gaat op bezoek bij Jas ‘m erin 2.0. Is het niveau ook 2.0? we gaan het meemaken! KJAP timmert lekker aan de weg. Het 4e pijltje mag de borst natmaken voor oa. Teunisien die in vorm is. Captain Ap Woord zal wellicht weer met een mooi verslag op de proppen komen als zijn team goed presteerd tegen de nummer éé-na-laatst.
Wellicht betreed Het Lamme Handje deze positie wel weer opnieuw. Die mag namelijk aantreden tegen Flevofreight van Eize Hoekstra. Wordt er eindelijk weer eens gewoonen door De Lammen, of voelt het na de tijd weer of het team overreden is door een vrachtwagen?

Nieuwe ronden, nieuwe kansen, het bord is rond etc…

Aanvang wedstrijden: 20:00 uur, locatie Dartarena DVU staartweg 24c URK.