Aanstaande vrijdag staat de bekerfinale op het programma! Hoofdklasseteam De Skipper speelt deze tegen de Overgangsklasse ploeg Vlak en Strak!

De Skipper bereikte de eerste beker finale in het bestaan van de ZZD door DVU ’72’ met maar liefst 7-0 in de pan te hakken. Vlak en Strak is de tegenstander doordat het team van Gerrit van den Berg Dart zo en doende met 4-3 versloeg. De finale wordt gespeeld volgens het Hoofdklasse wedstrijdformulier. Aanvang 20:00 uur.

Tevens staan er een volledig competitieprogramma op de rol. DVU ’72’ ziet Varia Vis tegenover zich, terwijl De Meuntjes tegen Lucky Darts spelen. PV Darts mag het opnemen tegen Jas m erin en Marco Hoorns Dart zo en doende gaat het opnemen tegen het Flying Darts van Jan Sinke.

In de Overgangsklasse krijgt Flevofreight donderdag Jas m erin 2.0 op bezoek, terwijl er vrijdag 2 resterende wedstrijden op het programma staan. Eén daarvan gaat in ieder geval niét door, net als de rest van de te gooien wedstrijden van Het 4e pijltje. Het team van Ferry heeft namelijk aangegeven geen team meer op de been te krijgen. Vandaar dat de 6-0 voor De Groene Rakkers aanstaande vrijdag al een feit is. DVU 2.0 gaat het openemen tegen KJAP.