Afgelopen speelronde (8) in de ZZD competitie leverde een aantal mooie potten op! De Skipper wist met 6-1 van Azureseafood te winnen. Alleen Jan Sinke wist een punt te pakken tegen de koploper. Het was een waar 180 festijn. Geert Hemelrijk wist maar liefst 6 x de maximale score te gooien, terwijl ook Danny met 3 stuks een duit in het zakje deed. De wedstrijd van het weekend was Gebroeders Meun tegen Varia Vis. De Snackbar wist de volle winst te pakken door met 4-3 te winnen. Close call dus in deze kraker. PV Darts had het zwaar tegen Lucky Darts. Het werd maar liefst 6-1 voor de mannen van Albert Jansen die hiermee de derde plek in beslag nemen. PV Darts blijft door deze uitslag laatste. Dart zo en doende en Jas ‘m erin lieten het op de teamgame aankomen. Hier werd het nog even spannend, maar de mannen van Marco Hoorn moesten toezien hoe Jas ‘m erin er met de winst vandoor ging.

Ook in de Overgangsklasse was het raak. DVU 2.0 speelde een kraker tegen De Groene Rakkers. 2.0 wist nipt te winnen met 4-3 wat de mannen van Cor van Haaften aan kop hield! Vlak en Strak klimt naar de 2e positie door het 4e Pijltje met 7-0 te verslaan. Jas ‘m erin 2.0 boekte een zakelijke 5-2 overwinning op Het Lamme Handje. Maarten Boos wist nog een mooie 148 uit te gooien in zijn single pot tegen Jacob Brouwer, terwijl Riekelt van Veen 108 checkte in een koppelpot. Voor de rest kwanen er 180 scores op naam van Erwin Ruijter en Maarten Boos.

Aanstaande vrijdag weer volle bak als er een nieuwe speelronde op het programma staat! In de Hoofdklasse zien we oa. de koploper tegen de nummer twee tegenover elkaar staan. (Skipper vs Jas ‘m erin). In de Overgangsklasse ook een kraker op de borden: koploper 2.0 tegen De Groene rakkers. Het kan niet op.