We hebben weer een mooie ronde achter de rug in de ZZD!

In een gezellig drukke dartarena was het De Skipper die de koppositie versterkte door met duidelijk cijfers van Cafetaria gebr. Meun te winnen! Jeugdige Harmen Meun wist als enige een punt te pakken voor de frietbakkers.

Dart zo en doende verrast tot op zekere hoogte door zich goed staande te houden in de hoogste regionen. Het team van captain Marco Hoorn zet PV darts aan de kant die hierdoor de laatste plaats in beslag nemen.

D.V.U. 72 speelde een spannende 4-3 tegen het team van Jan Sinke. Flying Darts-Azureseafood begint dus ook vleugels te krijgen!

Varia vis moet de wonden likken. Het sterke Jas m erin bleek niet tegen opgewassen afgelopen vrijdag. De gevarenzone is voor nu de plek voor het team van Frans Lucas Brouwer.

In de overgangsklasse is Vlak en Strak die aan de leiding gaat. Het grote team van aanvoerder Gerrit van den Berg versloeg KJAP met maar liefst 6-1.

Het Lamme handje heeft de weg naar boven gevonden. Na 2 wedstrijden stond de ploeg van Erwin Ruijter onderaan met 2 punten. Nu kan het 7 punten bijschrijven door de winst op het 4e Pijltje!