Er staat as. vrijdag weer een vol programma op ons te wachten in de ZZD competitie!


In de Hoofdklasse gaan we zien of team HT Snijder (PV Darts) het succes van de eerste winst kan voortzetten. Al is het tegen koploper De Skipper, het team barst van de zelfvertrouwen.
Nummer twee van de ranglijst, Jas ‘m erin, mag op bezoek bij nummer zes DVU ’72’. Op papier een mooie pot, maar gezien de ranglijst is het de mannen van Vrolijk verplicht om de pot in winst om te ztten.
Cafetaria Meun is de gastheer van nummer 4 van de stand: het Flying Dars van Jan Sinke. Met Teun Korf ‘Bully Boy’ in vorm zal het lastig worden voor team Meun. Ook overnameperikelen spelen wellicht een rol deze wedstrijd, al gaat dat dan niet om dartsgerelateerde zaken. Blijven de Halve kippen van uitzonderlijke kwaliteit of…, afijn we dwalen af. Varia Vis zal het een worst zijn, ze vechten tegen degradatie. De gevaarlijke plek 8 moet zo snel mogelijk verlaten worden en dat kan tegen de nummer drie van de ranglijst. Terwijl concurrent Dart zo en doende vrij is mag Varia Vis zo veel mogelijk punten proberen te behalen tegen het Lucky Darts Albert Jansen.

In de overgangsklasse staat een topper op het programma! De koploper gaat op bezoek bij de nummer twee, De Groene Rakkers. Heeft De Kol de zaakjes op orde om deze koppositie succesvol te verdedigen, of weten De Groenen de muur te breken?! Het zal hoe dan ook een spannende wedstrijd worden! DVU 2.0 ziet Het Lamme Handje tegenover zich. Geen rode vlaggen dus voor de jongens van Cor van Haaften. De Lamme Handjes staan namelijk stijf laatste en staan met de rug tegen de muur.

Het 4e Pijltje, die één-na-laatste staan, staan tegenover Jas ‘m erin 2.0. Rico van 2.0 kan wel wat puntjes gebruiken om aansluiting met de subtop te vinden.

Al met al weer de moeite waard om al het dartsgeweld te volgen. Wedstrijden beginnen om 20:00 uur en worden gespeeld in de Dartarena van DVU De Rake Gooier, staartweg 24C te Urk.