Aankomende vrijdag staat er weer een druk programma op de rol voor de teams in de ZZD!

In de Hoofdklasse gaat koploper De Skipper het opnemen tegen het sterke Dart zo en doende welke onder leiding van Marco Hoorn staat. Cafetaria Gebr. Meun ontvangt Jas ‘m erin welke op dreef is. De belangrijke winstpot van vorige week tegen DVU ’72’ was een zeer spannende pot tussen twee grootmachten. Of Gebr. Meun ‘kip ik heb je’ kan zeggen tegen Jas ‘m erin gaat vrijdag blijken. DVU72 ziet als tegenstander het constante Luckey Darts. We gaan zien wie de gelukkige winnaar gaat worden. Hekkensluiter PV Darts mag het opnemen tegen Flying Darts-Azurseafood. Kan Flying een slag maken door de mooie top 3 plek vast te houden? We gaan het meemaken.

In de Overgangsklasse staat ook iets op het spel. Vanavond al gaat het aangeslagen Lamme Handje het grote verlies van vorige week proberen te vergeten. Een prestatie tegen Flevofreight zal hier echter wel voor nodig zijn. Het op voorhand gezellige avondje zal het belang van de uitslag op plek 2 zetten. 4ePijltje is een ander team die in de hoek zit waar de klappen vallen. Vrijdag kan het tegen KJAP laten zien wat het waard is. DVU 2.0, de huidige nummer twee, ontvangt Jas ‘m erin 2.0. Waarschijnlijk wordt het een wedstrijd met niveau 2.0!

Publiek is van harte welkom en hoeft de jas niet aan te houden dus. Alle wedstrijden beginnen om 20:00 uur en worden, op Flevofreight na, allemaal in de Dartarena staartweg 24c gespeeld.