Voor het komende seizoen (start september 2024) zien we al 4 teams op de lijst! Als eerste mochten we DVU 14 verwelkomen. Gerrit van den Berg is de captain. Afgelopen seizoen was hij dat van Vlak en Strak, maar komend seizoen gaat hij verder onder een andere teamnaam. De 14 is niet geheel toevallig gekozen, maar heeft vast iets met zijn tattoo te maken. Hij neemt mee broer Gerrit van den Berg, Frans Koffeman, Pieter Romkes, Maarten Post, Meindert Romkes en Henri Bakker. Volle bak dus, maar nog geen 14 man. DVU 14 gaat uitkomen in de HK omdat ze vanuit het oude Vlak en Strak doorgaan.

Weer een nieuwe naam: Dartclub de punt erin. Als we de namen bekijken zien we niet bepaald nieuwe spelers! Willem de Boer en Harm Markus zijn ervaren en geslepen darters die we van harte welkom heten en een rijke aanvulling zijn in onze competitie! Zoon Luut de Boer sluit voor nu de rij, maar er komen nog meer spelers op de lijst komende tijd…

The dart Knights is ook een nieuw team! Captain Jan Hendrik Brink ziet Eric Roza, Louw Moors (beiden voorheen 4e pijltje), Pieter, Steven en Meindert Koffeman en Klaas Visser achter zich. Veel succes komend seizoen en eveneens welkom mannen!

Team 4 is op papier het oude Vlak en Strak en draagt ook deze naam komend sezioen: op de lijst zien we Piet de Jonge, Jan Koffeman, Marinus Snoek, Riekelt Snoek en Gerrit Tol. Het is een nieuw team onder een betaande teamnaam. Succes mannen!

Ook belangstelling voor volghend sezioen? Check: https://zuiderzeedivisie.nl/algemeen/inschrijven-nieuwe-seizoen/