Aanstaande vrijdag, 25 oktober, wordt de eerste ronde van de laatste 16 afgewerkt!

Dus let op, het is na vrijdag nog niet gelijk gedaan als je verliest. Op vrijdag 29 november staat de return op het programma.

Wie gaan er spelen?
Hoe het nu lijkt gaat Lucky Darts het op baan 6 (donderdag volgt definitieve baanindeling) opnemen tegen DVU 14. Deze pot is een kijktip!

Op baan 8 ontvangen de mannen van Maarten Meun (als hij weer aanwezig is na een zwaar weekend 😉 ) van DVU 72 het altijd lastige DC De Punt erin! Laatstgenoemde zal ongetwijfeld, gezien de Facebook berichten, de hele week nuttig besteden aan de juiste voorbereidingen. Geen methode wordt geschuwd! Captain Bounce gaat ongetwijfeld niets aan het toeval overlaten. Grote kans dat hij maandag al gesignaleerd is in de bosjes op de Zuiderpalen om te zien of MD bijvoorbeeld wel óf niet naar boord is gegaan… Bestuur van de ZZD sluit extra controles niet uit. Vooralsnog worden de verschillende Bounce-tactieken oogluikend toegestaan.

Jas ‘m erin moet PV Darts niet onderschatten, al zal het in de 2-luik lastig worden voor de mannen van HT Snijder. In de OK draait het team soepel, dus wellicht is er een verassing te melden in de loop van vrijdagavond… Planning: baan 10.

Vlak en Strak speelt tegen het aangeslagen Meuntjes. Meun ziet, vanuit het verleden gezien een (bijna) onverslaanbaar team, zijn ploeg elke keer net naast belangrijke punten grijpen. Krijgt hij op tijd de vinger op de zere plek of zal hij het Vlak en Strak van het goed draaiende team van Piet de Jonger met de winst vandoor zien gaan? We gaan het, hoe het er nu voorstaat, zien op baan 12.

UVEC zal een zware dobber hebben aan de Skipper. Toch zal het vallen en staan met de spelers die Skipper trainer Jan Korf tot zijn beschikking heeft. UVEC kan na een redelijke competitie start wellicht verassen. We gaan het zien op baan 14.

Op baan 16 zien we op de planning staan KJAP van AP Woord tegen The Dart Knights. We kennen het team van Woord goed door de mooie wedstrijdverslagen (die van speelweek 5).

Op baan 17 mag Frans Lukas Brouwer zijn makkers loslaten tegen Leroy. Het is wellicht de interessantste partij van de avond. Varia Vis weet niet meer wat verliezen is, terwijl Leroy na de openingswedstrijd (0-7 verlies van Varis Vis) goed wakker is geschud en niet meer verloren. Zijn de kerels van captain Wouter de Vries al klaar voor de koploper uit de OKB? Wordt vervolgt.

Lest best: Dart zo en doende vs Kleineknip/Ocean. Op baan 19 is te zien hoe zich deze wedstrijd gaat ontvouwen!

Voor wie nog twijfelde om vrijdag wedstrijden te bezoeken zal nu overtuigd zijn! Alle potten starten om 20:00 uur in Dartarena Urk aan de staartweg nummer 24c.